Men jeg glæder mig. Og i tråd med julens ånd, vil jeg fokusere på mad og dele forventningens glæde med jer.
Jeg glæder mig til:
- Fed feta ost
- Store grønne oliven i olie med mandler i
- Tzatziki med masser af hvidløg
- Ristede ciabatta boller
- Humus
- Serano skinke
- Chorizo fra slagteren
- Skummetmælk
- Softkernet rugbrød
- Brun sovs i spandevis og kartofler
- Leverpostej med agurk
- Kartoffelspegepølse fra slagteren
- Squash sodavand
- Nachos med centimter tyk cheddar ost og guacamole
- Rødt kød
- Lakridspuder fra Fanø Bolsche Fabrik
- Selv at lave mad
- Friske sommerruller (dampede)
- Stegte forårsruller
- Catfish forårsruller med wasabi sauce til
- Pho ga (nuddel suppe med kylling)
- Bun Cha (nudler med grillet svinekød og friske urter)
- Frisk frugt hver morgen
- Cha Ca (fisk stegt med masser af urter i olie)
- Sheratons champagne brunch
- At have råd til sushi
- Frisk lemon juice
- Kæmpe rejer
- Varm mad til frokost
- Søndags dim sum på Sofitel Plaza
- Frugt shakes
- Green mango salat
- Konditor kager
- Sweet mango chicken
- Lotus blads salat
- Pizza med frisk ananas
- At gå ud at spise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar